webdesign
Schoonmaken is een schone zaak. Als ondernemer heeft u al zo veel zaken aan uw hoofd, daarom is het handig om de schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven. Het scheelt tijd en zorgen als wij dat voor u regelen. Immers een schone zaak, winkel , kantoor of opvang is het visitekaartje voor uw bedrijf en een plek waar uw werknemers prettiger en daardoor productiever werken. Het voordeel van een schoonmaakbedrijf inhuren is, dat u zeker weet dat uw bedrijf mooi schoon blijft en representatief is naar uw klanten. Wij zijn professionals met veel ervaring en werken efficiënt. Wij zorgen dat het schoonmaken structureel en goed gebeurt, met een gebruikelijke na-controle. Wij verzorgen o.a. de reguliere schoonmaak. U moet dan denken aan stofzuigen, stof afnemen, dweilen, het sanitair schoonhouden, vuilnisbakken legen en degelijke. Kortom de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Het ene bedrijf is het andere niet, misschien wilt u binnen een bepaald budget blijven of heeft u specifieke wensen. Daarom vinden wij het belangrijk om met u om tafel te gaan en uw wensen te bespreken. Zodat wij een goed beeld krijgen van uw behoeften en wij vrijblijvend een heldere offerte op maat kunnen maken. De buitenkant is natuurlijk het eerste aanzicht van uw bedrijf en die moet netjes en schoon zijn. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen door onze afdeling glasbewassing en softwash. Softwash is een nieuwe en geweldige manier van schoonmaken, het is een biologische manier van schoonmaken en blijft langer schoon dan alle andere reinigingsmanieren. Wij verwijzen u graag naar onze “softwash pagina”
Bedrijven
WEBDESIGN: WWW.UNO-RECLAME.NL Webdesign: www.uno-reclame.nl
VOOR
NA

Bedrijven

Als ondernemer heeft u al zo veel zaken aan uw hoofd, daarom is het handig om de schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven. Het scheelt tijd en zorgen als wij dat voor u regelen. Immers een schone zaak, winkel , kantoor of opvang is het visitekaartje voor uw bedrijf en een plek waar uw werknemers prettiger en daardoor productiever werken. Het voordeel van een schoonmaakbedrijf inhuren is, dat u zeker weet dat uw bedrijf mooi schoon blijft en representatief is naar uw klanten. Wij zijn professionals met veel ervaring en werken efficient. Wij zorgen dat het schoonmaken structureel en goed gebeurt, met een gebruikelijke na-controle. Wij verzorgen o.a. de reguliere schoonmaak. U moet dan denken aan stofzuigen, stof afnemen, dweilen, het sanitair schoonhouden, vuilnisbakken legen en degelijke. Kortom de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Het ene bedrijf is het andere niet, misschien wilt u binnen een bepaald budget blijven of heeft u specifieke wensen. Daarom vinden wij het belangrijk om met u om tafel te gaan en uw wensen te bespreken. Zodat wij een goed beeld krijgen van uw behoeften en wij vrijblijvend een heldere offerte op maat kunnen maken.
Webdesign: www.uno-reclame.nl
De buitenkant is natuurlijk het eerste aanzicht van uw bedrijf en die moet netjes en schoon zijn. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen door onze afdeling glasbewassing en softwash. Softwash is een nieuwe en geweldige manier van schoonmaken, het is een biologische manier van schoonmaken en blijft langer schoon dan alle andere reinigingsmanieren. Wij verwijzen u graag naar onze “softwash pagina”